Οδηγός Πόλης

Gyzi Street Party by Reverb

Gyzi Street Party by Reverb

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πλατεία Γκύζη
Γκύζη - Αθήνα, 114 74

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΩΡΑ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 - 17:00
Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 - 17:00

Ο George Apergis επιστρέφει στη γειτονιά του, για ένα tribute στο πλαίσιο του Gyzi Street Party.

Η συμμετοχή των Reverb Sessions στο Athens City Festival 2023 θα αναδείξει την αυθεντική εναλλακτική κουλτούρα της Αθήνας μέσα από τις διαφορετικές μορφές τέχνης, την διαφορετικότητα των συντελεστών, την ποικιλομορφία και την πολυφυλετικότητα.

Οι συντελεστές προέρχονται από διαφορετικά φύλα, ηλικίες και σεξουαλικές προτιμήσεις, αναδεικνύοντας με το συνολικό έργο την δύναμη της ενότητας.

Στην Πλατεία Γκύζη, από τις 17:00 έως τις 23:00 καταξιωμένοι DJs της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής δίνουν το παρών, παρουσιάζοντας τον σύγχρονο ήχο της πόλης. Fo, George Apergis, Mr. M, Nausicaa, VRGN και ο Drosis δίνουν ήχο και χρώμα σε μία από τις κεντρικές πλατείες της πόλης που πολλοί αγνοούν.

Reverb Sessions by Modular Expansion

Η Modular Expansion είναι ένας καλλιτεχνικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998 από τον μουσικοσυνθέτη George Apergis. Σκοπός της είναι η ανάδειξη και η προώθηση της αστικής κουλτούρας της σύγχρονης πόλης μέσα από τη φιλοσοφία και την αισθητική της αρμονίας και της ελευθερίας του αρχαιοελληνικού πνεύματος. Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από τα πρώτα αναλογικά συνθεσάιζερ, στα οποία διαφορετικά στοιχεία παραγωγής ήχων συνδέονταν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας έτσι ένα εξελιγμένο σύστημα. Η φιλοσοφία της Modular Expansion ήταν πάντα η αξία της μονάδας, που όταν συνδεθεί και συνεργαστεί ισότιμα με άλλες μονάδες, όσο το δυνατόν πιο ετερόκλητες, μπορεί να δημιουργήσει σπουδαία τέχνη. Το 2002 η Modular Expansion δημιούργησε τα Reverb Sessions, πρωτοποριακές εκδηλώσεις για τη σκηνή της Αθήνας. Εκδηλώσεις στις οποίες εμφανίστηκε η αφρόκρεμα της τότε σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας, καθώς επίσης και καταξιωμένοι διεθνείς καλλιτέχνες.

Pin It
  • 12 Μάι 2023
  • Πλατεία Γκύζη
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.