Οδηγός Πόλης

Family & The City

Family & The City

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΩΡΑ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023 - Από τις 11:00 και μέχρι αργά το βράδυ

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το Athens City Festival σε συνεργασία με την Alpha Editions, διοργανώνει ένα ολοήμερο Family Festival στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Στόχος είναι οι γονείς να συστήσουν την πόλη στα παιδιά τους, μέσα από την επαφή με τη δημιουργία, το παιχνίδι και τις αισθήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, στον φιλόξενο χώρο της Αγοράς θα λαμβάνουν χώρα 4 θεματικές δράσεις:

Survivor Games: Στον κλειστό χώρο της Αγοράς, σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές, στήνεται το πιο adventure kids game για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν την πόλη: Καλούμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν σε τεράστια paper runners το αγαπημένο τους σημείο στην πόλη. Πώς άραγε βλέπουν την Αθήνα; Η παιδική ματιά, ποτυπωμένη στο χαρτί, θα μπορούσε να διακοσμήσει και να εκτεθεί (για περιορισμένο χρονικό διάστημα) στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Family Zumba: Ρυθμός, μουσική και χορός ‘’δεμένα’’ με βηματισμούς και κινήσεις Zumba. Εύκολο και διασκεδαστικό παιχνίδι για ηλικίες από 6 έως 96 ετών.

Magic Show: Τα παιδιά θα παρακολουθούν εντυπωσιασμένα μαγικές αλχημείες και ταχυδακτυλουργικά από τον “Μάγο”. Τις βασικές δράσεις θα πλαισιώσουν κάποιες επιπλέον παράλληλες δράσεις όπως face painting, bubble show και τραμπολίνο.

Από τις 11:00 και μέχρι αργά το βράδυ.

Pin It
  • 14 Μάι 2023
  • Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.