Οδηγός Πόλης

Women In Comedy Festival GR στην Αθήνα!

Women In Comedy Festival GR στην Αθήνα

Το stand up comedy φεστιβάλ “Women in Comedy έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα απολαυστικό all-female line up, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα “Μελίνα Μερκούρη”.

Με την υποστήριξη του Women In Comedy UK που πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, η ελληνική εκδοχή του φεστιβάλ φιλοδοξεί να αναδείξει τις γυναίκες καλλιτέχνιδες του χώρου του stand up comedy στην Ελλάδα. Αποτελεί μια γιορτή ορατότητας των γυναικείων κωμικών ταλέντων με σκοπό την στήριξη, ενδυνάμωση και προώθηση της συμμετοχής των γυναικών, θηλυκοτήτων και non binary ατόμων στα κωμικά καλλιτεχνικά δρώμενα. 

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστές και αγαπημένες stand up comedians  αλλά και φυσικά να γνωρίσει νέες, ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες κωμικούς.  Συνολικά 14 καλλιτέχνιδες, οι Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη, Ειρήνη Ξυγκάκη, Μελίνα Κόλια, Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαντωνίου, Μαρία Κουφομανώλη, Ρούλη Μπουραντά, Έμιλυ Ντάνου, Κωνσταντίνα Δαούτη και Λίνα Θωμοπούλου θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων… και άλλες κλισέ αλλά αληθινές ατάκες. Ετοιμαστείτε για comedy overdose!

Την ημέρα του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα με το εισιτήριό τους, εκτός από τις παραστάσεις, να παρακολουθήσουν workshops και να επισκεφθούν ενημερωτικά stands σχετικά με έμφυλα θέματα στην πρώτη γιορτή ορατότητας του ελληνικού stand up comedy.

Save the Date, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 1ο Women In Comedy στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

*Το φεστιβάλ Women In Comedy GR θα κάνει στάση και στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου.

INFO

WOMEN IN COMEDY GR

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Βράχων κύρωνα “Μελίνα Μερκούρη”

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 15€

Φοιτητικό / ανέργων: 14€

AMEA: δωρεάν είσοδος

Εισιτήρια Online

Pin It
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.