Οδηγός Πόλης

Athens great view

Το Athensgram αισθάνεται ωραία στην τοποθεσία Αθήνα

Πόσες φορές θα δείς διαφορετικά αυτή την πόλη;

Eίναι απο τις αγαπημένες μου στιγμές όταν μπαίνω στο Instagram. Διαλέγω μια πόλη που θέλω να ταξιδέψω κάποια στιγμή ή -καλύτερα- ένα μνημείο μέσα από τα hashtags ή την εύρεση τοποθεσίας. Και πραγματικά είναι μια αληθινή έκπληξη οι δημοσιεύσεις. Μου αρέσει να βλέπω πως αξιοποιούν διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι το ίδιο υλικό. Με πόσους εναλλακτικούς τρόπους μπορεις να αναδείξεις για παράδειγμα μια πλατεία ή ένα μνημείο; Πόσες διαφορετικές γωνίες λήψης έχει; Πόσες νέες φωτογραφίες μπορούν να δημιουργηθούν;

Αυτό είναι και το Athensgram. Είναι η τέλεια στιγμή που οι δρόμοι της Αθήνας, οι πλατείες ή οι ανθρώποι αυτής της πόλης μετατρέπονται στο τέλειο ποστ για το Instagram. Ξαφνικά βλέπεις κάτι που σου θυμίζει μια άλλη πόλη που έχεις ταξιδέψει, μια σκηνή από την αγαπημένη σου σειρά. Δεν έχει σημασία αν ζεις ή εργάζεσαι στην Αθήνα. δεν έχει σημασία αν την επισκέφτηκες από κάπου αλλού και επέλεξες να φωτογραφίσεις την Ακρόπολη και την Πλάκα.

Σημασία έχει οτι αυτή η πόλη, αυτή «η μητρόπολη του νότου» όπως κάποτε την είχαν πει σε ενα τραγούδι μπορεί και εμπνέει. Έχει αυτό το “Αχ μωρη Αθήνα” ζωντανό ακόμα. Και αυτό το site αλλά και η σελίδα στο Instagram αυτό θέλει να γίνει. Ένα σημείο που θα συγκεντρώνονται φωτογραφίες και βίντεο απο την πόλη που αγαπάμε, την Αθήνα. Το στόρυ με το παγωτό στο Κουκάκι. Η αστική ομορφιά με τις κεραίες και τις μπουγάδες στον Άγιο Παντελεήμονα. Η θέα από το πάρκινγκ του Λυκαβητού ή η λαμπερή καντίνα. Μια ατάκα που διάβασες σ’ενα τοίχο πρίν δώσεις ένα φιλί στο στόμα. Η ομορφιά και η πλούσια βλάστηση που έχει το Άλσος Συγγρού. Όλα χωράνε σ’ενα ποστ και όλα είναι athensgram. Όλα αυτά είναι που μας εμπνέεουν και αυτά θέλουμε να μοιραζόμαστε. Παράλληλα θα ψάχνουμε και στέκια, επιχειρήσεις που μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη.

Οπότε πότε θα έρθεις Αθήνα;

written by Urban Myths

Pin It
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.