Οδηγός Πόλης

Oktoberfest Athens 2024

Oktoberfest Athens 2024

Το Athens Street Food Festival παρουσιάζει:

OKTOBERFEST ATHENS 2024

Tο Oktoberfest Athens 2024 έρχεται στις 3-4-5-6 Οκτωβρίου στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, με την υποστήριξη του Athens Street Food Festival!

Η μεγάλη επιτυχία και το sold out και στις τέσσερις ημέρες του περσινού, πρώτου Oktoberfest Athens ήταν μόνο η αρχή! Με τα εισιτήρια να έχουν ήδη προπωληθεί πριν καν να ξεκινήσει το φεστιβάλ(!), δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στον κόσμο.

To Oktoberfest πραγματοποιείται στο Μόναχο από το 1810 και καθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6.000.000 επισκέπτες, όντας το μεγαλύτερο “παραδοσιακό” φεστιβάλ στον πλανήτη. Παράλληλα, διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο συμμετέχουν στους εορτασμούς, υπό την αιγίδα του επίσημου Oktoberfest.

Φέτος, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στον κόσμο και το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους και υπόσχονται 4 ημέρες γεμάτες γερμανική μπίρα! Ειδικά βαρέλια περιορισμένης σοδείας θα έρθουν από την Βαυαρία στην Αθήνα, ειδικά για το Paulaner Oktoberfest της Αθήνας.

Φυσικά, θα υπάρχουν και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που κάνουν το Oktoberfest τόσο ξεχωριστό: η παραδοσιακή γερμανική κουζίνα, οι παραδοσιακές γερμανικές ενδυμασίες, η απαραίτητη μουσική συνοδεία από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, stand-up καλλιτέχνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Προαγοράστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας online, ώστε να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο φεστιβάλ, αλλά και για να πάρετε ως δώρο το συλλεκτικό ποτήρι του Oktoberfest Athens 2024!

Ωράριο
Πέμπτη: 17:00 – 00:00
Παρασκευή 17:00 – 00:00
Σάββατο 14:00 – 00:00
Κυριακή 14:00 – 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
6 ευρώ (με δώρο το συλλεκτικό ποτήρι του Oktoberfest Athens 2024)
Mέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα www.more.com, Public και το υπόλοιπό δίκτυο της more.

Pin It
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.