Οδηγός Πόλης

Indie Playground Festival

Indie Playground Festival

Ένα μοναδικό διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής Indie και alternative rock σκηνής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη United We Fly στον βιομηχανικό χώρο Playground 260 στην Πειραιώς, στις 26 και 27 Ιουλίου.

Για δύο βραδιές ο ανοιχτός χώρος πίσω από την Πειραιώς 260 θα μεταμορφωθεί σε μουσική σκηνή και θα γεμίσει με φρέσκους ήχους και ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα!

Το Indie Playground Festival, ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουλίου με τους εκρηκτικούς “Godsleep”, που θα γεμίσουν τον χώρο με stoner και heavy rock ήχους. Θα ακολουθήσει η Αθηναϊκή neo-psyche rock μπάντα “The Steams” καθώς και το “Παιδί Τραύμα”, που με νέο υλικό από το άλμπουμ του “Μέινστριμ”, θα μας διηγηθεί pop-rock μουσικές ιστορίες αθηναϊκής καθημερινότητας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι ψυχεδελικοί “Dury Dava” θα μας κάνουν να χορέψουμε με krautrock και ανατολίτικους ρυθμούς, ενώ θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε live στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια τον Γιώργο Καρρά, θρυλικό συνθέτη από τις Τρύπες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ροκ, που θα παρουσιάσει το τελευταίο album του “Ασκήσεις Απλότητας”. Η συναυλιακή βραδιά κορυφώνεται με την ιστορική μπάντα του αθηναϊκού underground “Lost Bodies”, που θα μιξάρουν με τον πλέον κλασσικό τρόπο τους διαφορετικά είδη της ροκ με στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Εισιτήρια: Viva.gr

Pin It
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.