Οδηγός Πόλης

15th Athens Tattoo Convention 2023

15th Athens Tattoo Convention 2023

*15 ΧΡΟΝΙΑ*

15ο ATHENS TATTOO CONVENTION

12, 13 & 14 Μαΐου 2023 | Γήπεδο TAE KWON DO | Παλαιό Φάληρο

Πιστό στο καθιερωμένο του ραντεβού, το Athens Tattoo Convention επιστρέφει και φέτος το τριήμερο 12, 13 & 14 Μαΐου στο ΤΑΕ ΚWON DO με άγριες διαθέσεις!

Το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ τατού, που έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα καλύτερα στον κόσμο», κλείνει φέτος τα 15 του χρόνια και τα γιορτάζει με μια μεγαλειώδη, σε όρους υπερπαραγωγής, διοργάνωση!

Το φεστιβάλ που ξεκίνησε ως εσωτερική ανάγκη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους συνέδεε η αγάπη για την τέχνη και την κουλτούρα των τατού, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα μεγάλο διεθνή καταξιωμένο θεσμό, μια ετήσια παγκόσμια συνάντηση των ink lovers, που μετράει αυτά τα 15 χρόνια 4.500 συμμετοχές και 600.000 επισκέπτες!

Φέτος, το τεράστιο urban party του Athens Tattoo Convention θα είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένο και θα έχει φυσικά και εορταστικό χαρακτήρα: 400 καλλιτέχνες που αποτελούν την enfant gâté των tattoo artists από εξωτερικό και Ελλάδα, διαγωνίζονται και προβάλλουν την τέχνη τους με live tattooing και tattoo contests, ενώ οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν: Dj sets, Live Bands (η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η “mama sings fire” και θα «βάλει φωτιά» στο stage), Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics και εντυπωσιακά fire perfomances από την Τόνια Μπανίλα.

Και η ένταση θα κορυφωθεί το Σάββατο βράδυ με το πολυαναμενόμενο live του RACK. Ο μόλις 22χρονος Έλληνας ράπερ, που μέσα σε μόλις δύο χρόνια έχει «σαρώσει» με βραβεία και περιοδεία όλη την Ελλάδα, ενώ το international hit του FAVELA έχει πλέον κατακτήσει Ευρώπη και Αμερική, έρχεται 8 μήνες μετά το τελευταίο του live, να απογειώσει το stage του Athens Tattoo Convention!
Να σημειώσουμε ότι το Athens Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες μας έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 5.000 αστεράκια και συνεχίζουμε!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.athenstattooconvention.gr/

∆ιοργάνωση
Red and White Productions

15ο ATHENS TATTOO CONVENTION

12, 13 & 14 Μαΐου 2023

Γήπεδο TAE KWON DO | Παλαιό Φάληρο

Μέρες & Ώρες:
Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο 11:00 - 24:00
Κυριακή 11:00 - 22:00

Τιμή Εισιτηρίου:

12€ ημερήσιο
24€ Τριήμερο

Εισιτήρια: Viva.gr

Συμπεριλαμβάνονται και όλα τα events.

FB: @athenstattooconvention
Instagram: @athenstattooconvention

Pin It
  • 08 Απριλίου 2013
  • Γήπεδο Tae Kwon Do
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.