Διαγωνισμοί

Δωρεάν Προσκλήσεις για Fado in Concert

Flash Giveaway - Δύο Διπλές Προσκλήσεις για το Fado in Concert | Rodrigo Costa Félix Live in Athens

FLASH GIVEAWAY


Τo Athensgram εξασφάλισε για εσάς δύο διπλές προσκλήσεις για το Fado in Concert | Rodrigo Costa Félix Live in Athens. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, στις 18:45, στην Γεννάδιο Βιβλιοθήκη (Cotsen Hall).

Για συμμετοχή απλά:

Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω

  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στις 21:00.
  • Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν μέσω του email που δηλώθηκε (ελέγξε ότι η διεύθυνση έχει γραφτεί σωστά)
  • Οι νικητές απλά αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους στην είσοδο του χώρου με την επίδειξη της ταυτότητας.

Καλή επιτυχία and Have fun!

Λίγα Λόγια για το event

Fado, η ψυχή της Πορτογαλίας

“Fado” στα πορτογαλικά σημαίνει μοίρα. Αν κάποιος επισκεφτεί την πανέμορφη Πορτογαλία, αναμφίβολα θα ακούσει κάπου τα μελαγχολικά fados, να αποπνέουν ένα αίσθημα χαρμολύπης και πάθους.

Γεννήθηκαν στις εργατικές γειτονιές της παλιάς Λισαβόνας της δεκαετίας του 1820, στις συνοικίες Αλφάμα και Μοουραρία, που κατοικούνταν από εμπόρους και ναύτες. Σήμερα, τα fados αποτελούν μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές παρακαταθήκες της Πορτογαλίας και το 2011, η UNESCO τα χαρακτήρισε σαν «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά», ενισχύοντας τη σημασία τους στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Tα fados είναι για τους Πορτογάλους ότι είναι για εμάς τους Έλληνες τα ρεμπέτικα, ένα βαθύ κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν αυτή την υπέροχη μουσική, την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, στις 18:45, θα πραγματοποιηθεί στην Γεννάδιο Βιβλιοθήκη (Cotsen Hall) συναυλία fados της Πορτογαλίας από τον διάσημο καλλιτέχνη Rodrigo Costa Félix.

Επαγγελματίας fadista για περισσότερα από 30 χρόνια και με πλούσιο βιογραφικό που αποτελείται από παραστάσεις και συναυλίες σε ολό τον κόσμο, ο Costa Felix χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του κομψή και νηφαλία σκηνική παρουσία.

Η συναυλία αυτή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο από ενέργειες για την προβολή της Ημέρας της Πορτογαλίας, για τον ποιητή Camões και τις Πορτογαλικές Κοινότητες (10 Ιουνίου).

Αποτελεί μια κίνηση της Πρεσβείας της Πορτογαλίας με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Camões, I.P., της Aegean Airlines και της EUROMAR.

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία (Ονοματεπώνυμο και email).

Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.