Οι Wardruna ζωντανά στο Ηρώδειο

Οι Wardruna ζωντανά στο Ηρώδειο
Ημερολόγιο
Συναυλίες
Ημερομηνία
21.09.2023 21:00
Τοποθεσία
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Περιγραφή

Οι Wardruna ζωντανά στο Ηρώδειο! Το  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ - φαινόμενο που έγινε  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ από την πολύ επιτυχημένη σειρά “Vikings”, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ωδείο ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ στις 21 Σεπτεμβριου για μια από τις σπάνιες συναυλίες του!

Wardruna σημαίνει “η φύλακας των μυστικών” ή “αυτή που ψιθυρίζει”. Το ομώνυμο συγκροτημα από την Νορβηγία έχει κατακτησει τον κόσμο με τον καθηλωτικό ήχο του και τα εντυπωσιακά shows του που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο σε ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία. Στους έξι δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, παρουσιάζουν την αρχαία ΑΡΧΑΙΚΗ  νορβηγική μουσική ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ σκανδιναβικές παραδόσεις, βασιζόμενοι σε αρχέγονες πηγές, όπως οι νορβηγικές Ρούνες.

Για την απόκοσμη σκηνική παρουσία τους οι Wardruna φορούν κοστούμια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΤΟΥΣ Ή αν θελετε  VIKINGS. Τραγουδούν στα αρχαία νορβηγικά και χρησιμοποιούν μουσικά όργανα από το μακριά χαμένο παρελθόν της Βόρειας Ευρώπης, όπως κέρατα κατσίκας, φλάουτα, άρπα στόματος, κρουστά από κόκκαλα ελαφιού, ενω δεν λείπουν οι ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΗΧΩΝ  δέντρων, βράχων, νερού και άλλων στοιχείων της φύσης. ΤΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΝΩ ΤΑ  ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΛΟ.

Τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές σκηνές της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Vikings”, προσφέροντας στους Wardruna μεγάλη προβολή. Τα εισιτήρια στις - έτσι κι αλλιώς σπάνιες - εμφανίσεις τους είναι πάντα περιζήτητα, με το κοινό να μιλάει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολύ πέρα από μια τυπική συναυλία.

Η παράσταση τελεί υπο την αιγίδα της Πρεσβείας της Νορβηγίας στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Διακεκριμένη Ζώνη Α: 80€
Διακεκριμένη Ζώνη B: 75€
Ζώνη Α: 60€
Ζώνη Β: 50€
Ζώνη Γ: 45€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Δ): 38€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ E): 35€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ζ): 31€
ΑΜΕΑ: 30€

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

Πληροφορίες τοποθεσίας

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Πόλη
105 55 Αθήνα
Χώρα
Greece
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.