Τάκι Τσαν & DJ Alex - Ρίμα για χρήμα Tour 2024

Τάκι Τσαν & DJ Alex - Ρίμα για χρήμα Tour 2024
Ημερολόγιο
Συναυλίες
Ημερομηνία
31.05.2024 21:00
Τοποθεσία
Arch Club Live Stage

Περιγραφή

To Rapnroll.gr σε συνεργασία με την Ηχοκρατορία παρουσιάζουν:

ΡΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΤΟUR 2024
ΒΡΕΣ ΤΟ ΡΙΜΑ για ΧΡΗΜΑ MERCH - εδώ

Ο Τάκι Τσαν με τον Dj ALX μπαίνουν στo van του Rapnroll.gr και είναι έτοιμοι για ένα ενα τουρ που θα αφήσει ολα τα hip hop heads με το στόμα ανοιχτό! 

Κάθε στάση του tour θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία καθώς ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη σκηνή και να κάνουν αυτό το ταξίδι αξέχαστο.

Στα πρόσωπα των αδερφών Στραβαλέξη, Taki Tsan και DJ ALX, αντικατοπτρίζεται η ιστορία της ελληνικής hip hop σκηνής, στην οποία θα μας μεταφέρουν με το Ρίμα Για Χρήμα Tour 2024. 

To καυτό και ακούραστο δίδυμο Τάκι Τσαν και Dj Alx ερχεται στην πόλη σου για να παίξει live όλα τα highlights της δισκογραφίας του, από όλες τις διαφορετικές φάσεις και περιόδους, τα οποία αποτέλεσαν θεμέλια για την εγχώρια hip hop σκηνή. 

Raps και Beats από τους εκπροσώπους της παλιάς σχολής, που κάνουν ακόμη τον κόσμο του Χιπ Χοπ να προσεγγίζει με δέος ονόματα και καταστάσεις όπως: Ηχοκρατορία, Ζωντανοί Νεκροί, Τυμβωρύχος, Παιδί Θαύμα & TXC.

Μπορεί να μην είναι κακό να πίνεις κανα ρο που και που αλλά είναι πολύ κακό να μην αγοράσεις τώρα το εισιτήριο σου για το Ρίμα Για Χρήμα tour 2024

Προπώληση μέσω του more.com
Γραφιστική Επιμέλεια: KrashOne & Petros Poulopoulos

Πληροφορίες τοποθεσίας

Arch Club Live Stage

Οδός
Ελασιδών 6
Πόλη
118 54 Αθήνα
Χώρα
Greece
URL
https://www.archclublive.com
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.