ΠΥΞ ΛΑΞ Live στο Λυκαβηττό - Tour 2024

ΠΥΞ ΛΑΞ Live στο Λυκαβηττό - Tour 2024

Περιγραφή

ΠΥΞ ΛΑΞ
TOUR 2024
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

SPECIAL GUEST
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Πάντα και παντού μαζί με τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, με την ενωτική δύναμη της μουσικής που ζωντανεύει τις παρέες και βάζει φωτιά στα συναισθήματα.

Oι Πυξ Λαξ επιστρέφουν και πάλι στα αγαπημένα ροκ μονοπάτια και ανεβαίνουν στο Λόφο του Λυκαβηττού παρέα με τον Κώστα Τουρνά, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν, λένε όσα θα θέλαμε να πούμε για τις παλιές και τις νέες αγάπες, ακονίζουν την τέχνη τους, αναζητούν διαρκώς νέες μουσικές κατευθύνσεις και συγγένειες, αλλά πάνω απ' όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, να δίνουν συναυλίες!

Ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο, εκφράζουν αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει με το πέρασμα του εφήμερου. Πυξ Λαξ, ένας αιώνιος έρωτας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Ο Κώστας Τουρνάς είναι από εκείνους τους αεικίνητους καλλιτέχνες, που ποτέ δεν μένουν ικανοποιημένοι απ’την δουλειά τους. Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα νέος.

Συνθέτης στιχουργός και ερμηνευτής, πέτυχε, εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Γεννήθηκε στην Τρίπολη, ενώ το ‘60 παιδί ακόμα έρχεται στην Αθήνα και αρχίζει μαθήματα κιθάρας. Στα 13 του κάνει το πρώτο του group. Λίγο αργότερα σαν επαγγελματίας παίζει και τραγουδά σε διάφορα club της Αθήνας.

Αρχή της δεκαετίας του ’70 έχει ήδη σχηματίσει τους POLL. Με τους Robert Williams, Σταύρο Λογαρίδη και Κώστα Παπαιωάννου κάνουν την μεγαλύτερη επιτυχία που γνώρισε ποτέ μουσικό group στην Ελλάδα. Οι POLL μετά τα “ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ” “ΗΛΙΕ ΜΟΥ” , ”Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ”,”ΑΕΤΟΙ” & τα L.P. “ANΘPΩΠE...” & το “POLL”, διαλύονται. ΄Ετσι μια άλλη πορεία, ατομική αυτή τη φορά ξεκινά για τον Κώστα Τουρνά, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ με βραβεία και διακρίσεις, με “πλατινένιο” κατάλογο σε πωλήσεις δίσκων, τηλεοπτικές και παραγωγικές δραστηριότητες.

Πολλοί τραγουδιστές και συγκροτήματα έχουν πει τραγούδια του, ενώ ακόμα και σήμερα, οι νεότεροι τα διασκευάζουν σε νέες εκτελέσεις.΄Ενας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, ένας μουσικός φιλόσοφος που έχει χαρίσει πάνω από 600 τραγούδια σε 2-3 γενιές, προσφέροντας πολλά στο Ελληνικό τραγούδι.

Πληροφορίες τοποθεσίας

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Πόλη
114 71 Αθήνα
Χώρα
Greece
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.