Off The Hook Festival 2024

Off The Hook Festival 2024

Περιγραφή

Στα μόλις λίγα χρόνια ύπαρξής του, από το 2019 μέχρι και σήμερα, το Off The Hook Festival έχει καθιερωθεί, όχι μόνο ως το μακροβιότερο εν ζώη πολυσυλλεκτικό all-thing-rap festival στην Ελλάδα, αλλά και ως σημείο συνάντησης των απανταχού οπαδών του ήχου σε national level!

Φέτος, οπλισμένο με την εμπειρία των περασμένων ετών, γεμάτο ενέργεια από την αγάπη του κοινού και -όπως πάντα- με διάθεση να ξεχωρίσει από τα τετριμμένα, το Off The Hook Festival επιστρέφει στην Αθήνα, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2024, για ένα top μουσικό διήμερο, στην καρδιά της πόλης!

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό, ανεπανάληπτες performances, διαδραστικά side activities, χορταστικά merchandise stands και η πιο vibrant φεστιβαλική διάθεση, δίνουν για άλλη μια χρονιά ραντεβού στην γιορτή της μουσικής που αγαπάμε, υποσχόμενα στιγμές και αναμνήσεις που κρατάνε μια ζωή!

Πλέον είναι γεγονός: Το #offthehookfestival έχει καθιερωθεί ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της αγαπημένης μας κουλτούρας! Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και να ζήσετε την απόλυτη Off The Hook εμπειρία!

Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.