Ο Trentemoller Live στην Αθήνα

Ο Trentemoller Live στην Αθήνα
Ημερολόγιο
Συναυλίες
Ημερομηνία
15.10.2023 20:30
Τοποθεσία
Gagarin 205

Περιγραφή

Ο Trentemoller ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο!

O λατρεμένος του ελληνικού κοινού Trentemøller, ένα από τα σημαντικοτερα κεφάλαια της ποιοτικής ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής των τελευταίων είκοσι ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο για δύο μοναδικά live shows, μαζί με τη μπάντα του, τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Gagarin στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που να μπορούν να γράφουν εκπληκτικά τραγούδια όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort” ή να κάνουν ένα remix όπως αυτό στο “What Else Is There” των Royksopp.

Ο Trentemoller έχει αυτή την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί αισθήσεις μέσα από τη μουσική του. Τα τραγούδια του δεν τα ακους απλά: με τις δραματικές κορυφώσεις, τη μελαγχολία, την σπάνια ευφορία, τις τόσες αντιθέσεις τους, τα ζείς σαν μια ταινία. Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι συνεργασίες του με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone. Τα τραγούδια του είναι τόσο ιδιαίτερα, ώστε από την πρώτη ακρόαση, σου καρφώνονται στο μυαλό και παραμένουν εκεί για πολλά χρόνια.

Το ίδιο και οι ζωντανές εμφανίσεις του. Όποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία του Trentemoller, σίγουρα θα ξαναβρεθεί σε συναυλία του κορυφαίου Δανού δημιουργού. Διότι θα θέλει να ξαναζήσει την ενέργεια που παράγουν τα live shows του, με την full band του να προσθέτει “αναλογικό” όγκο στον (έτσι κι αλλιώς) “μεγάλο” ήχο των συνθέσεών του, ενώ παράλληλα το πολυσυζητημένο light show (του κορυφαίου Leroy Bennett) προσθέτει κινηματογραφικές διαστάσεις στην εμπειρία.

Στις δύο συναυλίες του στην χώρα μας τον φετινό Οκτώβριο, θα μας παρουσιάσει το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show του, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, καθώς και υλικο από τον πιο πρόσφατο δίσκο του “Memoria”.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Θεσσαλονίκη: 
28 ευρώ (early bird), 30 ευρώ, 32 ευρώ
Αθήνα: 29 ευρώ (early bird), 31 ευρώ, 34 ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

Πληροφορίες τοποθεσίας

Gagarin 205

Οδός
Λιοσίων 205
Πόλη
104 45 Αθήνα
Χώρα
Greece
URL
https://gagarin205.gr

Μη χάσεις..

19 Απρ
Ozric Tentacles και Naxatras Live στο Fuzz
Ημερομηνία 19.04.2024 20:00
20 Απρ
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.