Μικρός Κλέφτης & Tsaki & Ζήνων στο Sea U Music Festival

Μικρός Κλέφτης & Tsaki & Ζήνων στο Sea U Music Festival

Περιγραφή

Δύο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής, οι Μικρός Κλέφτης και Tsaki, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών. Ανανεωμένοι με φρέσκα flows και beats υπενθυμίζουν ότι μπορούν να είναι επίκαιροι και να προσαρμόζονται διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό χαρακτήρα τους με αιχμηρούς στίχους και αμέτρητα punchlines. Το άλμπουμ "Cash Out" κυκλοφόρησε στις 31/3 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, και το συναυλιακό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό, για ένα από τα πιο fresh duos που έχει να επιδείξει ο ραπ ήχος του σήμερα.

Ο Ζήνων ανήκει στην "παλιά φρουρά", καθώς αποτέλεσε μέλος του θρυλικού σχήματος Βόρεια Αστέρια, ενώ υπήρξε και μέλος του crew 2G, της μεγάλης κοινότητας graffiti writers και skaters. Στην πρώτη του σόλο εφόρμηση, το ομώνυμο album του 2003 αλλά και τους δύο διαδόχους αυτού το 2006 και το 2014 αντίστοιχα, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και τον ενδοσκοπικό, ποιητικό λυρισμό των στίχων του. Αεικίνητος πάνω και κάτω από την σκηνή, ο Ζήνων δεν φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί στον ήχο του, κι έτσι η πρόσφατη επιστροφή του με το εξαιρετικό EP "Ταξίδια", έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, από νέους και παλαιότερους οπαδούς του.

Ώρα Έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης πλησίον του Divers Beach Cafe με επιπλέον χρέωση. 

Τα παιδιά εώς 8 ετών εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο της εκδήλωσης με συνοδεία γονέα και με πρόσκληση, η οποία εκδίδεται στο ταμείο του Divers Beach Cafe.

Divers Beach Cafe
Μιαούλη 1 (Τερμα Αεροπορίας, Μιαούλη 1)
Νέα Μάκρη 190 05

Παραγωγή: Spicy 

Με την υποστήριξη της ΑΜΣΤΕΛ.

Χορηγοί Επικοινωνίας: 104,6 My Radio, Mikrofwno, Όγδοο, Music Heaven, Music Corner, OlaFaq

Πληροφορίες τοποθεσίας

Divers Beach Café

Οδός
Μιαούλη 1
Πόλη
Νέα Μάκρη
Χώρα
Greece

Μη χάσεις..

14 Ιουν
14 Ιουν
Οι Archive στο Floyd
14.06.2024 20:30
14 Ιουν
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.