Οι Maneskin στο EJEKT Festival

Οι Maneskin στο EJEKT Festival

Περιγραφή

ΟΑΚΑ P5

23.07.2024

EJEKT FESTIVAL 2024


MANESKIN

PALAYE ROYALE

ALICE MERTON

+more names tba

Οι Palaye Royale και η Alice Merton προστίθενται στην ημέρα των Maneskin!

Η ανακοινωση της εμφάνισης των Maneskin στο EJEKT Festival 2024 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού στο εγχώριο κοινό και τα media, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς! Εϊναι πλέον δεδομένο ότι η 23η Ιουλίου θα ειναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της συναυλιακής χρονιάς!

Δύο εξαιρετικά ονόματα προστίθενται στο line-up της ημέρας (23 Ιουλίου): οι Palaye Royale και η Alice Merton!

Οι Palaye Royale είναι ένα από τα πιο καυτά νέα rock συγκροτήματα, με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και έξοχη φήμη για τα απίστευτης ενέργειας live τους και την rock-star περσόνα του Remington Leith που θυμίζουν τις χρυσές εποχές της κιθαριστικής μουσικής των προηγούμενων δεκαετιών. Στην Ελλάδα έχουν φανατικό κοινό, όπως αποδείχτηκε ξεκάθαρα πέρυσι, όταν έκαναν sold out το Gagarin σε ελάχιστο χρόνο και τελικά έδωσαν δύο συναυλίες!

H Alice Merton έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών με το mega hit “No Roots”. Το τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό ραδιόφωνο, την έφερε στο τοπ10 αρκετών ευρωπαϊκών χωρών και έγινε πολυπλατινένιο. Έκτοτε, με τα 2 άλμπουμς της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύρια streams, έχει περιοδεύσει με τους Bastille και έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όμως τα Coachella και Lollapalooza. Η εμφάνισή της στο EJEKT Festival θα είναι η πρώτη της στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Korn και οι Spiritbox για τις 22 Ιουλίου και οι Bring Me The Horizon για τις 24 Ιουλίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα από το φετινό line-up.

Πληροφορίες τοποθεσίας

Ολυμπιακό Στάδιο

Πόλη
151 23 Μαρούσι
Χώρα
Greece

Μη χάσεις..

14 Ιουν
14 Ιουν
Οι Archive στο Floyd
14.06.2024 20:30
14 Ιουν
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.