Ο Κώστας Χατζής στο Θέατρο Παλλάς

Ο Κώστας Χατζής στο Θέατρο Παλλάς

Περιγραφή

Το θέατρο Παλλάς υποδέχεται τον σπουδαίο Κώστα Χατζή! Τον κορυφαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

 Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του, έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Ο Κώστας Χατζής σ’ αυτό το ταξίδι προσκαλεί τους αγαπημένους του συνοδοιπόρους , την Ελπίδα, τον Γιώργο Κατσαρό, αλλά και την ταλαντούχα  Δανιέλα Χατζή, σε μία βραδιά γεμάτη ιστορία, αναμνήσεις, αγάπη, στο ιστορικό θέατρο Παλλάς, σε αυτή την μουσική «συνάντηση κορυφής».

Ο Κώστας Χατζής στο θέατρο Παλλάς για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Info

ΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ
Μαζί του η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός και η Δανιέλα Χατζή

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3-5
Αθήνα, 10564

Πληροφορίες 2109213310

Πληροφορίες τοποθεσίας

Θέατρο Παλλάς

Οδός
Βουκουρεστίου 3-5
Πόλη
10564 Αθήνα
Χώρα
Greece
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.