Οι Κοινοί Θνητοί στο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Κοινοί Θνητοί στο Θέατρο Ρεματιάς

Περιγραφή

****Αναβολή παράστασης - αναμονή ανακοίνωσης νέας ημερομηνίας****

Οι Κοινοί Θνητοί σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι! Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται στο να μπλέκει μουσικά είδη ανεβαίνει στην σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στις 7 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή.
Παλιά και νέα τραγούδια, ο πλούσιος ήχος της πλήρους μπάντας, αιχμηροί στίχοι και ένα συνονθύλευμα μουσικών επιρροών θα πρωταγωνιστήσουν στην επιστροφή των Κοινών Θνητών στην πρωτεύουσα μετά τις θερινές τους εμφανίσεις. Το συγκρότημα που καυτηριάζει χωρίς δισταγμό την επικαιρότητα παίρνοντας θέση για τα κοινωνικά ζητήματα προσκαλεί το κοινό του να ενώσουν τις φωνές τους.
Οι στίχοι τους έχουν χαρακτηριστεί ως «βαθιά αιχμηροί και πολιτικοί» και εκφράζουν την υγιή πλευρά της ανθρώπινης υπόστασης, δίνοντας τροφή για σκέψη, κάτι που θεωρούν αναγκαίο.
 
Μερικές πληροφορίες για τους Κοινούς Θνητούς:
Οι Κοινοί Θνητοί είναι ένα συγκρότημα από την Εύβοια. Η μουσική τους δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η στιχουργική τους στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό. Δεν πιστεύουν πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό.

GUEST: ΤΑΦ Γ.Δ, ON DECKS: LEF KAY

Oργάνωση - Παραγωγή: PassPort Live
Επιμέλεια Παραγωγής: Musayeta Entertainment

Πληροφορίες τοποθεσίας

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Οδός
Προφήτη Ηλία 65
Πόλη
152 33 Χαλάνδρι
Χώρα
Greece

Θέατρο Ρεματιάς
Ναρκίσσων 2-8, Χαλάνδρι, 15233

Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.