Ο Jack Savoretti στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Jack Savoretti στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Περιγραφή

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Μονή Λαζαριστών | Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ “Miss Italia”, ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών. 

 Το 2019, ο Jack Savorreti κυκλοφόρησε το άλμπουμ του “Singing To Strangers” που έμελλε να γίνει η πρώτη τεράστια επιτυχία του σε πολλές χώρες αλλά και να ξεκινήσει η σχέση του με το ελληνικό κοινό. Έκτοτε, παραπάνω από 16 τραγούδια του παίζονται στο ραδιόφωνο ως και σήμερα ενώ μας έχει χαρίσει ξεχωριστές συναυλίες (Sani Festival, Γήπεδο Tae Kwon Do) με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021 όπου το κοινό δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το Μάιο του 2024 θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Miss Italia” που είναι το πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του και αποτελεί μια επανασύνδεση του Jack με τις ρίζες του. Πιστός στις μουσικές του επιρροές, από τους ΄60s και ‘70s Καλιφορνέζους τραγουδοποιούς ως τους Ευρωπαίους ερμηνευτές, όπως ο Charles Azanvour και ο Lucio Battisti, ο Jack ξεκίνησε ένα ταξίδι που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως δημιουργός και ερμηνευτής σε μία εντελώς διαφορετική γλώσσα. Αναζήτησε τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου Ιταλικού τραγουδιού, μία δημιουργική ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους και κυρίως, να μάθει από αυτούς. Με αυτή τη λογική, δεν ηχογραφήθηκε απλά ένα άλμπουμ στα Ιταλικά, ηχογραφήθηκε ο νέος δίσκος του Jack Savoretti, που τυχαίνει να είναι στα Ιταλικά!

Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ξανά επί σκηνής να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του “What More Can I Do”, “Greatest Mistake”, “Love is On The Line”, “Who’s Hurting Who”, “Whiskey Tango”, “Too Much history” αλλά και το διαχρονικό “Senza Una Donna" από την πρόσφατη συνεργασία με τον Zucchero.

Πληροφορίες τοποθεσίας

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Πόλη
114 71 Αθήνα
Χώρα
Greece
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.