Η Ιωάννα Καβρουλάκη Live στο Σταυρό του Νότου

Η Ιωάννα Καβρουλάκη Live στο Σταυρό του Νότου

Περιγραφή

Η νεαρή καλλιτέχνιδα έχοντας ως γνώμονα την αγάπη για την παράδοση, τη ζωή στην Ελλάδα του σήμερα και την διαρκή αναζήτηση, έρχεται να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με αφορμή τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Υφαντό» ενώνοντας τα διαφορετικά κομμάτια ενός πολύχρωμου αλλά και μυσταγωγικού μουσικού παζλ.

Η Ιωάννα Καβρουλάκη έχει διπλή γιορτή!

Τη Δευτέρα 8 Μάη μας καλεί στο Club του Σταυρού του Νότου για να γιορτάσουμε την ημέρα των γενεθλίων της και την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου «Υφαντό». Μια παράσταση - πρόταση πραγματικό «Υφαντό» που συνδυάζει το παλιό με το καινούριο, την ηλεκτρονική ποπ με παραδοσιακά ακούσματα και ήχους της Μεσογείου!

Αν προσπαθούσε κάποιος να περιγράψει την Ιωάννα, θα έλεγε πως πρόκειται για ένα ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα που έχει φτιάξει το δικό της λιμάνι κάπου ανάμεσα στην Κρήτη και την Αθήνα. Ένα μέρος όπου κατοικούν δημιουργικές και ταξιδιάρες ψυχές που λατρεύουν να συνθέτουν τις φαινομενικές αντιθέσεις αυτού του κόσμου. Το παλιό με το νέο, το εντός με το εκτός, το φως με το σκοτάδι, έχοντας ως βαμβακερό νήμα τις εμπειρίες τους και ρόκα, αδράχτι, ανέμη, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όλη αυτή η μουσική μοναδικότητα περιγράφεται ακριβώς σε ένα στίχο από το τραγούδι Υφαντό του νέου δίσκου της Ιωάννας που λέει: «Η ζωή τα υφαίνει κι εγώ τα τραγουδώ»

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=L91tmbWictk

H μουσική αυτή παράσταση έρχεται να καλύψει την ανάγκη της νέας δημιουργού - τραγουδίστριας να παρουσιάσει με τον δικό της τρόπο αγαπημένα κομμάτια δημιουργώντας έτσι μία πρωτότυπη μουσική πρόταση που μοιάζει με κρητικό «Υφαντό». Στον δίσκο της ήδη ξεχωρίζει το ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα «Πες μου αυτό που σε πονά», ο «Τόπος Μυστικός» και το «Μπροστά σου» του Ορέστη Ντάντου καθώς και ο ομότιτλο «Υφαντό» της ίδιας!

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Ιωάννα Καβρουλάκη στον Σταυρό του Νότου
Ημερομηνία: Δευτέρα 8 Μαΐου 2023
Χώρος: Σταυρός του Νότου (club)
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

On Line διάθεση εισιτηρίων:
https://www.ticketservices.gr/event/ioanna-kavroulaki-yfanto/

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Χρήστος Τρεσίντσης: Synth | ενορχηστρώσεις | Vocals
Γιώργος Κοκονίδης: Ηλεκτρική Κιθάρα
Βαγγέλης Καραπέτρος: Βιολί |ούτι | μαντολίνο | Μπάσο | Vocals
Επιμέλεια Ήχου: Σωτήρης Παπάκος
Επιμέλεια Φωτισμού: Γιάννης Μπράτσης

Αφίσα, γραφιστικά: Lights on mics
Φωτογραφία Αφίσας: Γιώργος Σπανός

Παραγωγή: Lights on mics
Press & Info: Action Εστί

Πληροφορίες τοποθεσίας

Σταυρός του Νότου

Οδός
Θαρύπου 35
Πόλη
117 43 Νέος Κόσμος
Χώρα
Greece
URL
https://stn.gr
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.