Οι God is an Astronaut στην Αθήνα

Οι God is an Astronaut στην Αθήνα
Ημερολόγιο
Συναυλίες
Ημερομηνία
29.09.2023 20:30
Τοποθεσία
Gagarin 205

Περιγραφή

GOD IS AN ASTRONAUT
20th Anniversary Tour

Οι God Is An Astronaut σε μια best-of συναυλία στο Gagarin

Οι God Is An Astronaut θα βρεθούν στην Αθήνα για μια best-of συναυλία εμφάνιση την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Gagarin, στα πλαίσια της "20th Anniversary Tour" τους.

Αυτη θα είναι η πρώτη συναυλία τους στην Αθήνα έπειτα από 5 χρόνια, ένα χρονικό διάστημα πολύ μεγάλο για το πολυπληθές εγχώριο κοινό τους που σε κάθε προηγούμενη εμφάνισή τους έχει γεμίσει το εκάστοτε venue.

Το 2022 βρίσκει τους God Is An Astronaut να έχουν συμπληρώσει δύο δεκαετίες πορείας. Στο μακρύ ταξίδι τους και μέσα από τα 10 άλμπουμς τους και τις πολλές περιοδείες τους, έχουν γίνει συνώνυμο του post-rock και έχουν καθιερωθεί ως μια από τις κορυφές του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Σίγουρα η πιο δεμένη post-rock μπάντα εκεί έξω, οι God Is An Astronaut ξεχωρίζουν γιατί δεν εμμένουν τόσο στο σήμα κατατεθέν της σκηνής (την διαρκή εναλλαγή ανάμεσα στην ησυχία και την ένταση). Αντίθετα, ο δικός τους τρόπος είναι η διαρκής και ολοένα διαφοροποιούμενη κίνηση της μελωδίας (βλ. Tangerine Dream), έχοντας πάντα όμως ως βάση τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή οι κιθάρες και τα συνθεσάιζερς τους δημιουργούν αυτόν τον περίφημο, μεγαλειώδη “τοίχο” τους.

20 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους “The End Of The Beginning”, οι God Is An Astronaut παραμένουν μια μεγάλη μπάντα που συνεχίζει να χάρασσει νεους δρόμους στην instrumental μουσική. Στη συναυλία τους στην Αθήνα θα μας παρουσιάσουν υλικό από ολόκληρη της πορεία τους, σε ένα ονειρεμένο best-of show.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

27 ευρώ (early bird), 29 ευρώ, 32 ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

Πληροφορίες τοποθεσίας

Gagarin 205

Οδός
Λιοσίων 205
Πόλη
104 45 Αθήνα
Χώρα
Greece
URL
https://gagarin205.gr
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.