Ο Δήμος Αναστασιάδης στο Faliro Summer Theater

Ο Δήμος Αναστασιάδης στο Faliro Summer Theater

Περιγραφή

Μετά το “μαγικό” δέσιμο που είδαμε να δημιουργείται ανάμεσα στον Δήμο και την Ελεάννα Βραχάλη, με αποτέλεσμα το εκπληκτικό “ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ”, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό SUMMER TOUR του φετινού καλοκαιριού!

Στη σκηνή θα εμφανιστεί και η «εκρηκτική» Nafsica, η οποία θα συνοδεύσει τον Δήμο Αναστασιάδη με την δική της δροσερή και δυναμική παρουσία και, παράλληλα, θα προετοιμάσει την ατμόσφαιρα για μια εκπληκτική συναυλία.

O χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία.

Το Summer Tour 2023, περιελάμβανε πάνω από 50 σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα και ολοκληρώνεται με μία εκπληκτική συναυλία στις 27 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater.

Πληροφορίες : 210 9213310

Στο χώρο λειτουργούν μπαρ

Τιμή εισιτηρίων:

Α Ζώνη: 15€

B Ζώνη: 12€ - 10€ (φοιτητικό, ανέργων)

Αρένα Ορθίων: 12€ - 10€ (φοιτητικό, ανέργων)

Εισιτήρια προπωλούνται:

Online: viva.gr – artinfo.gr – falirosummertheater.gr
Φυσικά καταστήματα: 
•    Public, Media Markt
•    Στα ταμεία του Faliro Summer Theater καθημερινά 10:30 – 17:30
*Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)

Τηλεφωνικά στο 2109213310

*How to get there:
– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”) 

Πληροφορίες τοποθεσίας

Faliro Summer theater

Πόλη
174 56 Παλαιό Φάληρο
Χώρα
Greece
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.