Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης Live στο Βεάκειο Θέατρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης Live στο Βεάκειο Θέατρο

Περιγραφή

Αλκίνοος Ιωαννίδης
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά 
Πέμπτη 30 Μαΐου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Πέμπτη 30 Μαΐου, που θα σηματοδοτήσει την  έναρξη του καλοκαιριού μας! Ο πανέμορφος λόφος της Καστέλας, στις 30 Μαΐου, αναμένεται να γεμίσει με τις μελωδίες των αγαπημένων μας τραγουδιών, με απρόσμενες διασκευές και αυτοσχεδιασμό, αλλά και με μοναδικές στιγμές αλληλεπίδρασης με το κοινό.

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album «ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ», οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά έντονων συγκινήσεων, ταξιδιού και νοσταλγίας, υπό το φως του φεγγαριού και με οδηγό πάντα τη μελωδική φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη!  Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Συντελεστές:

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

***

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Έναρξη: 21.15 

***

Τιμές εισιτηρίων : 

Early bird (100 πρώτα εισιτήρια): 15 ευρώ
Γενική είσοδος: 17 ευρώ 

Πληροφορίες τοποθεσίας

Βεάκειο Θέατρο

Πόλη
185 33 Πειραιάς
Χώρα
Greece

Μη χάσεις..

15 Ιουν
Parov Stellar / Jain & Telenova στο Release Athens
Ημερομηνία 15.06.2024 17:30
15 Ιουν
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.