30 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης: Ντέρτι Thirty - Λυκαβηττός

30 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης: Ντέρτι Thirty - Λυκαβηττός

Περιγραφή

ΝΤΕΡΤΙ THIRTY: Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας με μία μαγική συναυλία στον Λυκαβηττό.

Για να είναι σήμερα ο καθοριστικός λαϊκός τραγουδιστής, του οποίου τα τραγούδια και οι εμφανίσεις γίνονται καθημερινή συζήτηση και συνεχής εμπειρία, ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε προηγουμένως ένας αφοσιωμένος λαϊκός ακροατής. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να εντοπιστεί μία συγκεκριμένη αρχή στην καλλιτεχνική του ζωή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο τραγούδι όταν οι γονείς του άνοιξαν για πρώτη φορά το ραδιόφωνο. Όταν ανακάλυψε τις φωνές του Στράτου Διονυσίου και της Μαρινέλλας, τις μελωδίες του Καλδάρα και του Σούκα, ή τα λόγια του Πυθαγόρα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Υπάρχει όμως και μία πολύ συγκεκριμένη αφετηρία, καθώς, το 1993ο Μαζώ απέκτησε τα πρώτα δικά του τραγούδια. Από τότε και κάθε μέρα, το παιδί της νύχτας που ήπιε πάλι και έκανε κεφάλι, που φόρεσε το Gucci φόρεμα, που ζηλεύει και διανυκτερεύει, που γεμίζει εκείνο το ένα κενό όταν λείπει πάλι ο θεός, που ξέρει ότι στον έρωτα παρανοείς επειδή αγαπώ σημαίνει πνίγομαι μα ζω ακόμα, εκείνο το παιδί βρίσκει τους δικούς του ακροατές στα ραδιόφωνα και online. 

Για αυτό, λοιπόν, στις 23 Σεπτεμβρίου, στο ανανεωμένο θέατρο του Λυκαβηττού, ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει μία ολόκληρη ζωή στο τραγούδι και 30 χρόνια στη δισκογραφία, με μία συναυλία αφιερωμένη στους ακροατές. Στους καλλιτέχνες ακροατές, σε αυτούς που φτιάχνουν την ελληνική μουσική ακούγοντάς την. Και, ασφαλώς, στο ραδιόφωνο της Κλειούς και του Μανώλη.

Από τον Λυκαβηττό, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινάει μία ολόκληρη εορταστική χρονιά όπου αναδεικνύονται όλα όσα έχει φέρει στη μουσική: Τριάντα χρόνια στρωτά λαϊκά, αληθινά. Τριάντα χρόνια, στα οποία δεν είναι απλώς ένας τραγουδιστής, αλλά ένα διακριτό είδος τραγουδιού, το οποίο διευρύνει την παράδοση της τέχνης του μακριά από τις αυταπάτες των διακρίσεων σε έντεχνο και μη, μένοντας προσανατολισμένο σε αυτό που διατηρείται αληθινό, όποιος, όπου, για όποιον λόγο και με όποιον τρόπο και αν το ακούει. Χάρη στη συνεπώς πρωτοποριακή σκηνική του παρουσία, στο ξεκάθαρο μουσικό και στιχουργικό στίγμα των τραγουδιών του, αλλά και χάρη στο πιο ακομπλεξάριστο, προσηλωμένο, διαρκώς νεανικό και ενθουσιώδες κοινό, ο Γιώργος Μαζωνάκης γεμίζει αυτά τα τριάντα χρόνια δισκογραφίας με έναν ήχο που προστατεύει το λαϊκό τραγούδι από τον καθωσπρεπισμό και από την φτήνια, εξίσου, κρατώντας μόνο το ντέρτι του. Επειδή το ντέρτι δεν μεταφράζεται. Είναι αλήτικο, αλλά όχι βρόμικο. Όπως και ο Μαζώ.

Παραγωγή/Πληροφορίες:

People Entertainment Group

216 800 48 68www.people.gr 

Τιμές εισιτηρίων:
(σε προσφορά early bird για τα πρώτα εισιτήρια!)
Διακεκριμένη Ζώνη 50€ 35€
Golden Circle 50€ 35€
Α Ζώνη 30€ 25€
Β Ζώνη 25€ 20€
Γ Ζώνη 20€ 15€
Arena 20€ 15€

Ακολουθήστε μας στα social media:

Instagram
georgemazonakis
people_entertainment_group

TikTok
@giorgosmazonakisofficial
peopleentertainmentgroup

Πληροφορίες τοποθεσίας

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Πόλη
114 71 Αθήνα
Χώρα
Greece

Μη χάσεις..

15 Ιουν
Parov Stellar / Jain & Telenova στο Release Athens
Ημερομηνία 15.06.2024 17:30
15 Ιουν
Image
Athensgram - Ολόκληρη η Αθήνα στην οθόνη σου

Get News

Κάντε εγγραφή και μείνετε ενήμερος για διαγωνισμούς και νέα του Athensgram.